Nyhedsbrev til vores kunder…

Nyhedsbrev til vore kunder

Vi har været afsted til netværksmøder, regnskabsmesse, lønkurser mm og fået en masse med os hjem og blevet opdateret.

Her er et lille udpluk af nyt og en lille huskeseddel…

Forskudsopgørelsen 2019 ligger klar til opdatering af Jer – har I brug for hjælp til det så send en mail.
Husk når der indtastet overskud i enkeltmandsvirksomheder – skal I efterfølgende ca. 5 dage senere hente
indbetalingsoversigten på skat.

Husk I må give Jeres personale en julegave til max 800 kr. i 2018 – må ikke være gavekort eller kontanter.

I der rejser og harovernatning ude uanset om det er hotel eller privat men i arbejdes regi kan fratrække 124,50 pr. døgn. Beløbet kan være større hvis dit firma ikke betaler forplejning – men afholdes alle udgifter i forbindelse med overnatningen af firmaet kan der ikke fratrækkes mere end de 124,50.
Send en oversigt til os i januar 2019 så husker vi at tage det med hvis du er enkeltmandsfirma. Er du ansat skal du selv angive det under rejsegodtgørelse på skat.

Nogle af Jer har modtaget meddelelse fra skat om at momsafregningsperioden er ændret til halvårsmoms fra januar 2019 – vigtigt I videresender denne meddelelse til os så vi kan opdatere vores oplysninger.

Der er ændret en del ved udlejning af bolig, sommerhus, værelse m.v. fra januar 2019 læs om det på skat.

Også pensionsopsparing er der ændret ved fra i år – så kontakt Jeres pensionsudbyder for en snak om hvad der kan fratrækkes rent skattemæssigt – her har vi ikke den store kompetence indenfor – men ønsker I alligevel vores hjælp til at gennemskue – så kan det ske via vores back up revisor Regnskabsfabrikanten.


Har du et selskab så husk din selskabsskat og aconto skat forfalder til betaling 20. november. Opkrævningen er kommet i e-boks eller du kan logge på skat og inde under fanen skattekonto finde den.


Pr. 1/1-2019 er det et lovkrav at alt personfølsomdata skal sendes krypteret, og vi vil derfor fra nu af primært benytte os af sikker e-post hvor det er nødvendigt. Det betyder du vil modtage en mail som du skal åbne enten via en sms-kode eller nøglekort. Det vil også være muligt at returnere filer til os herigennem.

Fra 1. januar 2020 skal der ikke mere betales medieafgift – så til Jer der ikke har fratrukket internet og telefon fra i virksomheden – kan I gøre det fra januar 2020. Dem der beskattes via danløn, der retter vi automatisk.

Venlig Hilsen Team Grodals Regnskab

Skriv et svar