SÅ DET SOMMER !

 

God sommer!

Så er det sommer, kan i holde varmen ud! Det betyder ferie for mange, her er det ikke et noget vi gør brug af ?.

Vi er på arbejde hele sommeren, men som i ved har vi jo vores kære elev Cille, som allernådigst har fået lov til at tage 3 ugers ferie. Så hun kan komme over og opleve USA, og få en masse ny energi når hun kommer tilbage.
Helle har også fået lov til at tage en lille ferie, så hun er taget på vig festival, uden for rækkevidde og forhåbentlig står og rocker med til noget godt musik her i skrivende stund.

Sara har ikke fået lov til at holde ferie, så hun sidder foran computeren de uger hvor de andre er afsted, og hun glæder sig som en gal til alle de opgaver der måtte komme.
Hun har dog en udfordring, i at Lea også skal have ferie, og det er i samme periode som Cille, og derfor kan der være tider hvor Sara kan være sværere at komme i kontakt med (Jeg tror Lea har en masse sjove oplevelser planlagt til Sara). ?

Telefonerne og vores mails er stadig åbne og i kan ringe eller skrive hvis der skulle være nogen spørgsmål eller andet vi kan hjælpe jer med!

Alle er tilbage på bænken i midten af august, med ny energi og friskt gå på mod, og et glædeligt smil til alle vores fantastiske kunder.

God ferie til alle jer som har været så heldige at få sådan noget og til jer der ligesom os nyder vores arbejde så meget at ferie må vente, i skal da have en god arbejdslyst med på vejen fra os!

Skriv et svar