Skoleforløb.

Så har jeg (Cille) været på skole og lært om løn og lovgivning. Jeg tager på skole engang i mellem i mit forløb for at blive undervist i de ting der er nødvendige for at kunne fuldføre min uddannelse i mesterlærer. Denne gang var der tale om løn og lovgivning, som varede en uge med en afsluttende eksamen på faget. Vi lærte om hvordan man udregner løn på en lønseddel, så den er nem at læse for kunder og for os selv, når det på et senere tidspunkt skal bogføres i e-conomic eller hvilket program der nu bruges. i vores tilfælde e-conomic. vi lærte også om de forskellige lovgivninger, her i blandt lærte vi funktionærloven, den nye og gamle ferie lov og en masse andet som kan være gavnligt for mig at vide for at kunne vejlede mine kunder bedst muligt.

Min mening om at være på skole, Det er super fedt en gang i mellem at komme ud og opleve noget nyt, og blive bedre til sit fag, det var derfor rigitg rart at komme på skole, og få de her nye inputs, meeen det er dilme dejligt at være tilbage nu, og kommer tilbage til alle vores dejlige kunder som jeg normalt arbejder på i min hverdag.

Jeg tager på skole igen i slutningen af maj, hvor er jeg skal uddannes i præsentations tekniker, Det glæder jeg mig til, det kommer til at være ukendt område for mig så det vil blive et spændende forløb med masser af nye teknikker.

Det er rigtig dejligt at være tilbage på pinden, efter en uges skole. og glæder mig til at komme ordenligt igang med mine opgaver igen.

Ha en rigtig god dag alle sammen !

Skriv et svar